AMD FX-8300 Sistem Toplama

Recep Baltaş
  • Frisby kasa tavsiye etmem.
  • FX serisi sistem toplanmaz.
  • AMD işlemciye Intel anakart olmaz.

Ne onerirsiniz hocam

Bende FX8300 + r9 285 var, Fallout4 high ayarlarda (bir kaç ayar medium) 60ın altına düşme sıklığı neredeyse 0 diyebilirim, grafiğin kalabalık olduğu mekanlarda düşüyor 50lere.

AMD son modellerinde fiyat/performans oranını yitirdi ve iyice saçmalamaya başladı. Intel işlemciler artık 14nm üretime geçti bile. Bence de FX sistem toplanmaz. Frisby kasa kullandım maalesef güç kaynakları çok başarısız tam oyun ortasında kesilip 3 saatlik emeğimi boşa götürdü. Seçtiğiniz Anakartınız da uyumsuz. Skylake sistem toplayın. Şu anda telefondayım pc ye geçince yardımcı olmaya çalışırım.

Yardımlarınızı bekliyorum acemiyim birşeyden anladığım yok

Tam olarak bütçe nedir?
bütçem max 2300 tl dir. Ancak şuan ki dolar fiyatlarına göre biraz sıkıntılı sanırım biraz beklemem gerekicek. yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sistem aşağıda. Technopat Sistem Tavsiyeleri'nden alıntıdır, sadece birkaç değişiklik yaptım.
Güncelleme: RAM yanlış olmuş özür dilerim.
Eki Görüntüle 130634
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Monitörüm var ihtiyacım yok. Ve elimde 250 gb ssd bulunuyor bu yuzden 1 TB HDD ye ihtiyac duymuyorum. fiyat aralığıda beni aşıyor.600 watt kasa da sanki biraz fazla gibi.

İki sistem de oyun performansı olarak aynı. Aşağıdaki sistemin oyun dışı kullanımlarda i5 olma artısı var sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…