AMD FX-8300 tabanlı sistem

YağızGypsy

Hectopat
Yer
BALIKESİR
Daha fazla  
Meslek
Müzik Öğretmenli Öğrenci
İyi günler, sitemimi düşük bütçe ile biraz daha ileri atmak istedim. Şu an bilgisayarımda İntelQ6600 işlemci kullanıyorum ekran kartımı yenilemiştim pek iyi olmasa da Hd7770 aldım. 650 w power'ım ve 1TB sabit diskim var.

AMD tabanlı bir sistem kurmak istiyorum resimde düşündüğüm parçaları belirttim, gereksiz gördüğünüz ya da şu paraya şunu alırsan daha iyi performans alırsın dediğiniz yerler olursa paylaşmanız dileğiyle şimdiden teşekkür ederim. (1000 TL bütçem var power, ekran kartı ve sabit disk hariç onları eski parçalarımı kullanacağım, ekran kartımı daha sonra yenileyeceğim)

Adsız.jpg

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    127,8 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gayet iyi olmuş. Zaten FX8 8300 gayet iyi. Internetten de aynı kombinasyonun testlerine bakabilirsiniz. GTA V'de gayet iyi FPS değerleri alıyor. Intel arkadaşlar gelmesin. Intel'de en fazla I3 alabilirsiniz ve ilerde pişman olursunuz.
Bence yanlış düşünüyorsun İ3 6100'lü sistem toplaması geliştirilebilirlik açısından daha iyi ve 1 gram dahi pişmanlık duyucağını sanmıyorum. Örneğin 3 4 yıl sonra işlemciyi yükselttiği taktirde FX göre çok daha iyi olucaktır. Şimdi FX işlemci alsa en fazla 2 yıl sonra bu arkadaşın isyanlarını görebiliriz.
Arkadaş AMD toplamakta kararlı ise o zaman diyebileceğim birşey yoktur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı