AMD FX 8300 ve AMD RX 570 nasıl?

Ya siz şaka mısınız? Ulan anlamıyor musunuz bazı oyunlarda darboğaz olabilir diyorum. İntel fanısınız cevabı alıyorum

Abi peki ben ne yapayım? Yeni bir kart mı bakayım yoksa bu darboğaz idare ettirir mi?
Tamamdır yeni bir kart bakıyorum o zaman teşekkür ederim.

Bu arada benim şuan ki kartım Asus GTX 760 ve bu karttan GTX 1050 Ti a geçmek doğru olur mu?

Kardeşim bana kalırsa RX 570 al. O kadar darboğaz olmaz. Sadece bazı oyunlarda olur. İleride anakart değiştirsen bile en azından elinde düzgün bir ekran kartı olur. Hem ufak bir darboğaz oluyor diye oyunlar hiç oynanmıyor değil. O işlemciyle gayet güzel akarsın. Ha yeterli mi, elbette değil ama işini görür diye düşünüyorum.
Bu arada benim şuan ki kartım Asus GTX 760 ve bu karttan GTX 1050 Ti a geçmek doğru olur
Bana kalırsa geçmeyin. Çok ciddi fark yaratmaz vereceğiniz paraya değmez. Sistem özelliklerinizi belirtirseniz daha iyi yorum yapılabilir tabi ki..

OC yapıp performans alırsınız diyenler o işlemciye ne kadar OC yapmayı düşünüyorlar?
Konu sahibi overclockdan anlıyor mu?
1866MHz desteği veren bir işlemci hadi geçtim işlemcinin performansı düşük OC ile yükselttin işlemci frekansını peki ya RAM frekansını neyle yükselteceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…