AMD FX 8300 vs FX 6300

70409

Kilopat
İyi akşamlar beyler sadece sorumu cevaplarsanız sevinirim, başka bir şey demeyin yok o FX serisini ne almayın gibi yorumlar yapmayın lütfen. Şimdi FX 8300 ile FX 6300 çok fark ediyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bütçeniz varsa Ryzen dururken FX alınmaz. Ancak bütçe kısıtlıysa bence FX serisi efsane.
Hocam peki Fx 8300 ile 6300 arasında çok fark var mı ?

Biri 8 çekirdek diğeri ise 6. Fakat Ryzen almayarak çok şey kaçırıyorsunuz.
Hocam Ryzen e bütçe yok şuanki ekran kartım Gtx 750 Ti onu beslemesi için alıyom bu ekran kartını değiştirene kadar kullanayım diye.

Hocam sıfır alcam bana 2. elle sıfır ayni fiyata denk geliyor oyüzden sıfır alma demede, yani anla bana sıfır her yönden daha avantajlı. 150 TL Fx 8300 pahali 6300 dan

8300 daha iyidir kardeş. Aynı TDP degeri fakat ekstra 2 çekirdek. Aradaki fiyat farkının hakkını verir yani.

8300 daha iyidir kardeş. Aynı TDP degeri fakat ekstra 2 çekirdek. Aradaki fiyat farkının hakkını verir yani.
Anladım hocam bide bende şuan işlemci fani var stock fan değilde 4 yıl öncd aldım kullanıyom ozaman 30 TL gibi bi rakama almıştım. İşlemciyi alinca fan yeterli olmazsa işlemci fanı olarak ne önerirsiniz. Maksimum 70 TL yi geçmeyecek şekilde. Çünkü baktım nette 150 200 TL ye de fan var.

Hocam buda olabilr fiyatı çok uçuk değil. Baktığım işlemci fanları vardı 150 200 TL arasıydı. bu işlemci fanı nasıl önerirmisin fiyatı iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…