AMD FX 8300 vs İ3 6100

GökhanKABİL

Kilopat
Daha fazla  
Eski bilgisayarıma 3 parça şey alacağım, bunlar işlemci, RAM ve anakart. Toplam üçüne max 1000 TL vermeyi düşünüyorum. Aklımda bu iki işlemci var, hangisi daha güçlü, hangisi daha iyi performans verir? GTA 5, CS:GO, Dota 2 vb. oyunlarda örnek işlemci varsa söyleyebilirseniz cok memnun olurum, teşekkürler şimdiden :)

Neden bunun bir hata olduğunu da mesajınızda belirtirseniz eğer, başka FX Serisi almak isteyen arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz.
32 Nm üretim, Yüksek güç tüketimi, Düşük performans, Eski teknoloji nedenlerinden dolayı alınmaz.

Eski bilgisayarıma 3 parça şey alacağım, bunlar işlemci, RAM ve anakart. Toplam üçüne max 1000 TL vermeyi düşünüyorum. Aklımda bu iki işlemci var, hangisi daha güçlü, hangisi daha iyi performans verir? GTA 5, CS:GO, Dota 2 vb. oyunlarda örnek işlemci varsa söyleyebilirseniz cok memnun olurum, teşekkürler şimdiden :)
Intel alırsanız Z170 anakart bakın. İleride Kabby Lake takabilirsiniz. AMD ölü yatırım şu an.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı