Kasada FRİSBY'den uzak dur bizzat kendim kullanıyorum şu anda gösterişe de aldanma. Kasa olarak 300 r alabilirsin. VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER
Ayrıca ekran kartı'nıda yeni R9'lar dan bütçene uygun olanı seç derim. Ben olsam Asus alırdım. Bütçen yeterse ana kart'nı da evo alabilirsin. O SSD hakkında da bir bilgim yok daha bilindik bir marka olabilir.
Ekran kartı olarak güncel kartlardan biri alınmalı. Ben olsam kasayı Corsair alırdım. İşlemci olarak 6300 alınabilir. Bellek olarak 4 GB alınıp ekran kartına daha fazla para yatırılmalı bana göre. Şu :
Ekran kartı konusuna gelince... Elde 1000 TL para kalıyor. Aşağıdaki kartlardan birini seçebilirsin. MSI'ın ekran kartını alıp geri kalan 150-200 lirayı soğutma işine ayırabilirsin. Orası senin zevkine kalmış...
Ekran kartı olarak güncel kartlardan biri alınmalı. Ben olsam kasayı Corsair alırdım. İşlemci olarak 6300 alınabilir. Bellek olarak 4 GB alınıp ekran kartına daha fazla para yatırılmalı bana göre. Şu :
Ekran kartı konusuna gelince... Elde 1000 TL para kalıyor. Aşağıdaki kartlardan birini seçebilirsin. MSI'ın ekran kartını alıp geri kalan 150-200 lirayı soğutma işine ayırabilirsin. Orası senin zevkine kalmış...
O zaman arkadaşın istediği işlemci ve kalan bütçeye orantılı ekran kartı ve kasayı değiştirelim. Yalnız kasayı çok sağlam yaptım ileride istediğin takviyeyi sorunsuz yap diye. SSD'yi de eksik etmedim, ekran kartını da MSI alırsan 19 TL cebinde kalıyor bak değerimi bil.