AMD FX 8320 3.7GHz ve RX 580 overclock için PSU yeterli mi?

Haskare

Centipat
AMD FX 8320 3.7GHz'de çalışıyor. Gigabyte RX580 8 GB OC'siz stok halinde. Gigabyte 970a-DS3p anakart. High Power 500W 80+ PSU. 12V degeri 450 lerde. 1600 MHz 16 GB DDR3 RAM var sistemimde. Soğutmam da bayağı iyi. Şu ana kadar işlemci 45'in üzerine hiç çıkmadı. Coll of duty WWII ve PUBG'de yaptığım testte işlemci sıcaklığı 41 derece, işlemci kullanımı 2 oyunda da 40 70 arasıydı. Ekran kartı ise bazen 100'e ortalama da 65-85 arası gibi değerleri 1980x1024'de Ultra ayarlarda aldım. Sizce darbogaz yapıyor mu? 2 oyunda da FPS en düşük 57 cıvarını gördüm. 60'dan yüksekti bunları yaparken 2 ekran kullanıyorum ve internet üzerinden video izliyordum 720p.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcine RX 570 daha uygun olurdu ama zaten 580 almışsın. FPS değerleri iyi ve PSU yeterli. Bence güncelleme yaparsan Ryzen sisteme geçmen en mantıklısı.
Şuanlık Bir bütçem yok geçmeyi bende düşünüyorum geçerken de anakart işlemci ram değiştirmem gerekecek o yüzden biraz pahalıya denk gelicek benim için oc yaparak idare etmeyi düşünüyorum oc yapmadım daha önce bilgisi olan birisi yardım edebilirse sevinirim. Sisteme Anakart ve işlemci ve ram öneriniz varsa alabilirim aklımda bulunsun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı