Yani, "bu adam bana hocam demiş dur profiline bakayım, yaşı kaç öğreneyim. Eğer yaşı benden 5-10 yaş küçük ise -hocam yerine başka şey demelisin- yazayım" düşüncesi belirttiğiniz yaşınıza yakışır bir hareket olmamış. Sonuçta bu forum ortamında sizin gibi gereksiz bir inceleme yapmadığım sürece kimsenin yaşını bilemem ve buna göre hitap şekli ayarlayamam. Hocam kelimesi, hem kendinden büyük insanlara hem de küçüklere karşı kullanılabilecek bir hitap kelimesi olduğundan kullanırken de hiç gocunmuyorum. Neyse uzatmaya gerek yok ağabey, yardımların için teşekkürler
BF4'de yok. Arma 3, DayZ gibi oyunlarda 10 - 15 FPS'e yakın var. Ben 20 alıyorsam videolarda 30 - 35. Ki o değerlerde 10 fps bayağı bir fark yaratıyor.
BF4'de yok. Arma 3, DayZ gibi oyunlarda 10 - 15 FPS'e yakın var. Ben 20 alıyorsam videolarda 30 - 35. Ki o değerlerde 10 fps bayağı bir fark yaratıyor.
@Silinen üye haklı Arma ve Dayz işlemciye abanıyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla DayZ hala betada yani sorunlar olması normal. Birde şunu bilmelisiniz bazen tamamen aynı sistemler bile farklı fpsler verebiliyor. Kafanıza takmayın bence. Keyfini çıkarın.
Burada sormam yanlış olabilir belki fakat sormalıyım. Oyunlarınız warez mi yoksa orjinal mi?
Eğer warez ise crackerların yaptığı işlemlerden dolayı fps artışı ya da fps düşüşü olabilir. Bu tamemen değişkenlik gösterebilir. Orjinal değilse orjinalini satın alın maddi gücünüz yeterli değilse başka alternatif seçeneklere bakın. Bol şans