Lexter15 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar işlemciye overclock yapmak istiyorum. Clock ratio bölümünden mi yapılıyor ? Flood gibi olacak ama cevap verecek yok mu ? Cevap verecek var mı ?
Arkadaşlar işlemciye overclock yapmak istiyorum. Clock ratio bölümünden mi yapılıyor ? Flood gibi olacak ama cevap verecek yok mu ? Cevap verecek var mı ?
strixcem Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2015 #2 Anakartın ne ?
Lexter15 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2015 #3 strixcem dedi: Anakartın ne ? Genişletmek için tıkla... 970A-UD3P
strixcem Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2015 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lexter15 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2015 #5 strixcem dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O videolara baktım ama pek bir şey anlayamadım.
strixcem dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O videolara baktım ama pek bir şey anlayamadım.
strixcem Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2015 #6 2. bak.
Lexter15 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2015 #7 strixcem dedi: 2. bak. Genişletmek için tıkla... O videoyu da biliyorum. Videolardan bir şey anlamadım. Önceden de bakmıştım onlara.
strixcem dedi: 2. bak. Genişletmek için tıkla... O videoyu da biliyorum. Videolardan bir şey anlamadım. Önceden de bakmıştım onlara.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Mayıs 2015 #8 Bu konudan fikir alabilirsin: FX 4100 Overclock Rehberi | Technopat Sosyal