AMD FX 8320 İşlemciye Soğutucu

byt06369

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.Elimde Amd Fx 8320 işlemci var. Şu anda stok soğutucu ile kullanıyorum. Ve çok ses yapıyor. Boşta ya da internette gezinirken 20-40 derece oyun oynarken 40-60 derece görüyorum. En fazla 63'e çıktı. Bu sıcaklıklar işlemciyi kötü etkiler mi ?
Bu aralar bir işlemci soğutucu alacağım. Bütçe 50-90 arası yukarısı olmaz.:D Hangi soğutucuyu almalıyım?

63 oldukça normal oyundayken bence biraz daha bekleyip 150 tl civarında cooler master seidon 120v sıvı soğutma alabilirsin

Cevap verdiğin için teşekkürler. Ama bu hafta soğutucuyu almam gerek ve soğutucuya 90 tl den fazla veremem. Aşırı ses yapıyor. Aslında en büyük sorun şuan bu.

Dostum stock soğutucu ile sakın overclock yapma. Bakarsın işlemci performansını arttırıyım derken işlemciden olursun. Sana tavsiyem CM T4 den yana. Şuan bende aynısından kullanıyorum. 2 Quad Q9400 3.2 ghzde boşta 42 derece yükte ise 67 dereceyi geçmiyor. Ama T4dende fazla performans bekleme. Çünkü T4 de bi stock soğutucu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı