Amd Fx 8320 mi 8350 mi ?

Sağol kardeş söylediklerini değerlendirecem.

Sen ne anlarsın işlemci'den. Ne anlarsın nanometreden. Ne anlarsın Watt'tan.
Lütfen güldürme beni.

Gül gül daha çok gül AMD'yi İntel'e savunan adamdan ne bekliyorsun ki

Biraz ağır bir uslupla yazmışsın Mert. Ama tabii ki haklısın. Amd Intel Core i7 5930K seviyesinde bir işlemci yapana kadar 10 sene geçer heralde.
Tamam kardeş. Mecbur İntel sistem toplayacaz.

Gül gül daha çok gül AMD'yi İntel'e savunan adamdan ne bekliyorsun ki
Ben savunmuyorum. Fanboy falanda değilim. Senin savunmadığınıda çok gördük.

Sıkıntı olmaz İntel iyidir. FX6300'den sonrası AMD Almak için mantıksızlık olur. İ5 4690K Varken FX 8000'e bakılmaz yani. AMD İle o.c rekorları kıranlar var ama LN2 Soğutma ile..

Sıkıntı olmaz İntel iyidir. FX6300'den sonrası AMD Almak için mantıksızlık olur. İ5 4690K Varken FX 8000'e bakılmaz yani. AMD İle o.c rekorları kıranlar var ama LN2 Soğutma ile..
Anlıyorum. İntel sistem toplamaya başladım bile.

fx8320 yapıp hyper212evo ile oc yapıp fx8350 yi geçebilirsin ve +30-40 lira oynar sıcaklık bakımındanda daha düşük olacaktır

Aralarında gördüğüm kadarıyla 8320 3.5 GHz 8350 4 GHz Oyun için alacaksan aralarında pek fark olacağını zannetmiyorum. Eğer işlemcinin gücüne ihtiyaç duyan bir program kullanacaksan 8350 derim.

Ben ekran kaydı alıp YouTube videosu çekeceğim hangisini almamı önerirsin ama oyun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…