S selindemircan Hectopat Katılım 8 Aralık 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Aralık 2015 #1 Merhaba. Resimdeki gibi bir sistem kurdum. Yarın sipariş vermek niyetindeyim. Tek soru işaretim; güç kaynağı bu sistem için yeterli olur mu? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2015
Merhaba. Resimdeki gibi bir sistem kurdum. Yarın sipariş vermek niyetindeyim. Tek soru işaretim; güç kaynağı bu sistem için yeterli olur mu? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
Tisy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Aralık 2015 #2 AM3+ sisteme yatırım yapmayın artık, o bütçeye Haswell Refresh ya da Skylake bir sistem toplanabilir.
AM3+ sisteme yatırım yapmayın artık, o bütçeye Haswell Refresh ya da Skylake bir sistem toplanabilir.
Asdert Megapat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 203 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2015 #3 Güç kaynağı yetecektir ama o bütçeye güncel bir sistem toplamak daha mantıklı olur.