AMD Fx 8320 Sistem

Ceildric

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar uzatmadan direkt olarak konuya girmek istiyorum. Normalde geçtiğimiz hafta sonu alacağım sistem bazı ailevi sebeplerden dolayı önümüzde ki hafta sonuna ertelemek zorunda kaldık. Alacağım sistemin resmini aşağıya eklerim. Sizlere bir kaç sorum olacak.

1- Ben daha önce hiç bilgisayar toplamadım, bu bilgisayarı nerede toplatabilirim Vatan'da toplarlar mı ?

2-Vatan'da toplayan adamın birşeyleri yanlış topladı diyelim bunu nasıl anlıycam sizlere sorsam yardımcı olur musunuz ?

3-Bilgisayarı ilk aldığımda içerisinde işletim sistemi olmadan açılmayacaktır. Ve şuan ki paramla bir işletim sistemine ayırabilecek bütçem yok. Bilgisayarıma nasıl işletim sistemi yükleyeceğim ?

vw8lq.png

Şimdilik sorularım bu kadar, Sistem indirimle 2350 gibi bir civara geliyor. Bu 3 soruya cevap verebilirseniz beni çok mutlu edersiniz teşekkürler.

1. Vatan da toplarlar elbette ama ne kadar iyi olur onu bilemem. 2. Sana her zaman yardımcı oluruz sorun yaşandığı zaman. 3. Flash bellek üzerinden Windows kurabilirsin.
Cevapların için teşekkürler fakat bu işletim sistemi kurmanın bi konu anlatımı gibi detaylı bir anlatımı olan bir konu var mı ?

vw8lq.png

Anakart ve kasayı değiştirmeni öneririm, zira Plus modelinin ön usb çıkışlarında usb 3.0 teknolojisi mevcut değil. Artan para yeterli olursa SSD alabilirsin...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı