AMD FX-8320E Sistem Oyunlarda saniyelik takılamalar

BAJER

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bu konudan önce bu konuya benzer bir konu açmıştım. Fakat hiçbir kimse geri dönüş sağlamadığı için yeniden konuyu oluşturuyorum.

Geçen günlerde internet tarayıcısında dolaşırken fark ettim. En az 20 sekme açılıydı ve bilgisayarda takılmalar meydana geldi. Görev yöneticisini açtım ve RAM kullanımının %72'lerde olduğunu gördüm. CS:GO tarzı oyunlarda da takılmalar meydana geliyor. Zamanında RAM'lerimin bir tanesi bozulduğu için yenisini almak zorunda kalmıştım. Markası farklı fakat özellikleri aynı idi (CL değeri, MHz değeri, DDR3). Belki sebep bundan kaynaklanıyordur.

Ekran kartı: MSI GTX Gaming X 1050 Ti.
İşlemci: AMD FX-8320E.
Anakart: Gigabyte GA-78LMT-S2PT.
RAM'ler:
1. Crucial CT102464BD160B.
2. Kingston KVR16N11/8.

Bir arkadaş Memtest86 testi yapmamı istemişti. Buyurun bu da SS:

thumbnail_20200830_191913.jpg

Dostlar ben ne yapacağım. Hiçbir yerden çözüm bulamıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Siz genede emin olmak amaçlı yapın derim. Ayrıca sürücüleri kendiniz mi kurdunuz yoksa herhangi bir program aracılığı ile mi kurdunuz?

Merhabalar,

Bad sector testi emin olmak adına yapacağım.

Sürücüleri kendim kuruyorum. Bilgisayar eski olduğu için BIOS ile ilgili herhangi bir güncelleme yapamıyorum. Bu sebeple sadece internet ve ekran kartı sürücülerini kendim kuruyorum. Geri kalanına elleyemiyorum.
Merhabalar,

Bad sector testi emin olmak adına yapacağım.

Sürücüleri kendim kuruyorum. Bilgisayar eski olduğu için BIOS ile ilgili herhangi bir güncelleme yapamıyorum. Bu sebeple sadece internet ve ekran kartı sürücülerini kendim kuruyorum. Geri kalanına elleyemiyorum.
Merhabalar,

Bad sector testini yapmış bulunmaktayım. Hiçbir hata çıkmadı.

Bad sector test.jpg

Siz genede emin olmak amaçlı yapın derim. Ayrıca sürücüleri kendiniz mi kurdunuz yoksa herhangi bir program aracılığı ile mi kurdunuz ?
Merhabalar,

Öncelikle aynı mesajı iki kere attığım için özür dilerim. Düzenle yapıp silmeme izin vermiyor.

Bad sector testini yapmış bulunmaktayım. Hiçbir hata çıkmadı.

Bad sector test.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı