Arkdaşlar sistemi bir kaç gün içinde toplayacağım. Peki oyun bilgisayarında işletim sistemi ne olması gerekir?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bu bilgisayar toplama işi bağımlılık mı yapıyor mu? İçim dışım bilgisayar oldu. Bu ne ya? Forumlardan kendimi alamıyorum. O bilgisayar bu ekran kartı şu işlemci sonra şu bu işletim sistemi. Oyundan fazla bağımlılık yapacak bu bana ya .

Boşuna tartışmayın gtx 780 ti slı yap ve dünya nın en iyi ekran kartı sende olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna tartışmayın gtx 780 ti slı yap ve dünya nın en iyi ekran kartı sende olsun
Olur tabi neden olmasın. Sen bilgisayar yetersiz olduğundan dolayı oyun oynama sıkıntısı yaşadın mı? Benim oynayamadığım bir dünya oyun var.
Anlarsın inşallah ne demek istediğimi. Saygılarımla 780 ti de güzel bir kart. Ama benim de bütçem belli. Belirli şartlarla onu koyabilirim. Onuda ayarlarsınız inşallah.

Windows 8.1 kurulumunu yapıp makineyi çatır çatır çalıştırırsın...

Arkadaşlar bu aldığım cezaların haddi hesabı yok . Sizi çok uğraştırdım. Söylediğiniz sistemi 4-5 gün içinde toplar, buradan size paylaşırım ....................

Aslında olmaz hocam, bütçe var diye hepsinin harcanmasına gerek yok. (Ama FX-8320 üstü alması saçma olur.)

Hyper 212 Evo, i5-4670k, B85-G43 Gaming alsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu bütçeye i5 4670K önerilmez. Hepsini harcaması gerekmiyor ama, bu bütçeye belirli bir kalitede öneriler yapılması lazım.

Sıvı soğutmaya pek gerek yok, onu kendisi hız aşırtma yapıp yapmayacağını belirledikten sonra karar verir.

Ancak bu bütçeye ya i7-4770K/MSI Z87-G45, eğer hız aşırtma yapmayacaksa i7-4770/H81M-Plus önerilmelidir. Bu arada eğer anakart Z87 çipsetli değilse, K serisi işlemci almanın hiçbir mantığı yoktur bence.

Aaah aah AMD için "VRM bilgi veritabanı" yapan insancıklar Intel için de yapsaydı aynı şeyi ben sana söyleyecektim hangisinde ne var ne yok ama elim kolum bağlı. Görünül itibarei ile B85-G43 Gaming ile Z87-G45 Gaming arasındaki tek fark anakartın üzerinde yazan model ismi.

Aradaki fark keşke model ismi olsa da fazla para vermesek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…