AMD FX 8350 Aşırı Isınma Sorunu

Kaendri

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kısaca sorunumdan bahsetmek istiyorum. FX8350 işlemci ve MSI gaming 970 anakart kulanmaktayım ve ısınma problemi yaşıyorum, sıcaklık derecelerim yükte iken bundan 1 hafta önce en fazla 50 max 60 derece iken 1 haftadır bilgisayarımda bir anormallik yaşanmakta, bilgisayarım 1 yaşını doldurdu şu anda yükte 70-80'leri buluyor ve oyun açık ve hiçbir işlem yapmazken 32-43 arası olan derecelerim 70-80 arasına yükseldi, kısaca bilgisayarımın özelliklerini aşağıda belirtiyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

NOT: Termal macun değişimi dün yapıldı. Zalman marka macun kullandım. Bir şey fark etmedi sorunum devam etmekte.

* Amd FX8350
* MSI Gaming 970 Anakart
* Msı GTX 970 Ekran Kartı
* 120 GB samsung SSD
* 500 GB HDD
* 500 watt PSU
* Akasa Venom a10 sıvı soğutma
* 12 GB Kingston Hyperx RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
reis anakart ve işlemcinin aynısını bende kullanıyorum.dediğin gbi bnmde bundan 2 ay öncesine kadar işlemcim yükte iken 50 dereceyi gecmezken simdi boşta 55 derecelere cıkıyor.bunun cözümü hala bulamadım sen bulduysan bir çözüm bizede bi yardımcı ol gözünü seveyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…