AMD FX 8350 fan sesi

alp oztürk

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar AMD FX 8350 işlemci aldım üstüne yanında gelen fanı taktım ama çok fanı ses yapıyor (Silencio 650 kullanmama rağmen) bana bir fan önerirmisiniz rica etsem. Bir sitede Cooler Master V6 fan buldum 150 TL ye almalımıyım yoksa abartımı kaçar ?

Yahu amacın ne? Bu kadar kişi enayi, onun için de 150-200 TL verip soğutucu alıyor değil mi? Yahu stok fandan bahsediyoruz. Ne normali? Soğutmasından tut, sesine kadar asla özel soğutucular ile yarışamaz.

Arkadaşlar Thermaltake NİC C4 aldım şimdi işlemcim Turbo moda bir türlü geçmiyor işlemci 10 dereceden 50 ye birden fırlıyor sonra tekrar 20 ye düşüyor kuzenime de aynı işlemciden aldık ondaki fan CM Blizzard T2 çok ufak buna rağmen BF4 oynarken onun işlemci sıcaklığı 45 50 lerde benimki 60 larda geziyor Anakarttım Gigabyte 970A-UD3P Biostan CPU Turbo Mode Auto yapıyorum altında bi seçenek daha var ondanda çarpanları ayarlanıyor sanırım ben onu 4 yaptım Windows açılmadı Cinebench te CPU ya stress test yaptığımda işlemcinin frekansı değişip duruyo bir türlü 4 ghz yi göremedim sıcaklık 45 55 arası oynuyor şimdi işlemcide bi sorunmu var yoksa anakart ile alakalı birşeymi bu yardımlarınız için teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı