Merhaba sosyal, başlıkta belirttiğim gibi AMD sistemimde talihsiz bir olay sonucu değişikliğe gittim ve ardı arkası kesilmedi. Şuan sıvı soğutucudan sonra GPU'mu yenilemek üzereyim. Sistemim biraz eski bundan 2 yıl önce hiç bir bilgim yokken toplamıştım. Şimdiyse Technopat ekibi olsun, diğer ekipler ve araştırmalarım olsun ''Donanım mühendisliği'' okuyacak durumdayım ve kaliteli sistem tavsiyeleri vermekteyim. Uzatmadan; sistemimi pek bilgim yokken toplamıştım, o zaman toplama toplamak hayaldi benim için
@Recep Baltaş belki hatırlar
Twitter da; ''Zalman Z3 mü Corsair 100R mi almalıyım kasa olarak'' demiştim, o ise ''Z3 Plus. Sosyalde kullanan çok var.'' diye yanıtlamıştı R1 aldım sonra falan
Sistemim;
İşlemci: FX 8350
Anakart: ASUS 970 Pro Gaming/Aura
Soğutma: Corsair Hydro H45
Ekran Kartı: Asus Strix GTX950
Bunu kısa zaman içerisinde satıp üzerine biraz ekleme yapıp yeni bir karta geçeceğim. Söylediğim gibi o zamanlar bilgisizdim ve doların 3.05 olduğu ilk zamanlardı. SSD'siz biçimde WD Cavair Blue 1TB ile kullanmaktayım. Zalman R1+600LE PSU'luda bir kasam var. Ayrıca monitörüm Casper marka eski bir marka görüntüyü biraz kötü veriyor ve 1366X768 desteklese de idare ediyorum şimdilik haliyle. GTX950 de yetmekte ama bellek sorununa takılıyorum GTA5 vs. oyunlarda (2GB). 800 TL'ye kadar sizinde önerileriniz varsa bekliyorum
Ek olarak; Ben 2. el piyasasından temiz bir GTX970 düşünmüştüm, her ne kadar eski mimari de olsa sıfır olarak alınabilen 1050 Ti karşısında daha güçlü. Sizde büyük ihtimal monitörün anlık durumundan ve garanti iş açısından 1050 diyeceksiniz ama 10 serisinin giriş kartı etkisi tıpkı 950 gibi biraz kuşku uyandırıyor.