AMD FX-8350 İşlemciye Uygun Anakart

l2edNeXx

Hectopat
Daha fazla  
FX8350 uyumlu anakart arıyorum arkadaşlar. İşlemciyi darboğaz etmeyecek öneriniz nelerdir? işlemci FX8350 125 güç harcıyormuş ona göre bir DDR3 anakart söylerseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci hakkında böyle konuştuğunuza göre yeni alıyorsunuz. DDR3, yeni bir sistem almak gibi bir hata etmeyin. Özellikle buldozer mimarisinde asla. İşlemci eski ve anakart yandıysa/arızalandıysa bütçe belirtin.

Aslına bakarsanız bende İNTEL CORE2 Quard 2.33Ghz işlemci vardı işlemci aldığım kişi ile takas yapıp üzerine para vererek işlemci yi aldım. Anakar olarak Gigabyte 970a-ds3p anakart aldım bilgisayarcı anakart bozuk dedi ve geri iade yaptım.Sadece uygun anakart bulmayı hedefliyorum bütçem 450tl

Evet işlemci elimde mevcut dediğiniz anakart kaldırabiliyor mu sistemi darboğaz etmez dimi

Yeni aldığım anakarta elektrik gidiyor idi soğutucu fan çalışıyordu ancak görüntü alamadık. Uzay montaj denedik yine aynı sorun ile karşılaştık

Yeni aldığım anakarta elektrik gidiyordu ve soğutucu fan çalışıyordu ancak görüntü alamadık. Uzay montaj denedik yine aynı sorun ile karşılaştık.
Görüntüyü anakart üzerinden almaya çalışmadınız değil mi? O işlemcide dahili grafik yok...
Ayrıca @ShadYaqz 'ın dediği anakartı alabilirsin.

DDR3 tabanlı bir sistem için bence o kadar masraf yapmayın, AM3+ , 2. el bir anakarta yönlenmeniz daha iyi olur. Hatta o işlemciyi satıp DDR4 tabanlı bir sistem bile kurulabilir.

Dostum merak ettim kaça gerçekleştirdin takası acaba? Keşke FX'e hiç bulaşmasaydın. Açıkçası ben FX işlemci için anakarta 450 TL vermem bu saatten sonra. O fiyata yeni nesil AM4 anakart var.
Elimdeki işlemciyi verip üzerine 80tl verip gerçekleştirdim amd fx-8350 internette 400 den aşağı bulamadım kendi işlemcimi internette 80 liraya bulduğum için takası gerçekleştirmiştim

A
DDR3 tabanlı bir sistem için bence o kadar masraf yapmayın, AM3+ , 2. el bir anakarta yönlenmeniz daha iyi olur. Hatta o işlemciyi satıp DDR4 tabanlı bir sistem bile kurulabilir.
araştıracağım sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…