BloodWish
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenim Görevlisi
Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 2 ay önce PC toplamaya başladım. İlk olarak Asus M5A97 Le R2.0 anakart aldım. Ben bu anakartın intele felan uyduğunu sanıyordum bilgisizdim o zamanlar. Sonradan öyle kolay olmadığını sadece AMD soketlere uyduğunu am3+ soketlere uyumlu olduğunu öğrendim. Arkadaşlar bu zamana kadar aldığım parçalar şunlar ;
~ ASUS M5A97 LE R2.0
~ COOLER MASTER HYPER 212 EVO
~ ZALMAN Z11 NEO
~ CORSAİR BUİLDER VS650 PSU
~ KİNGSTON HYPERX BEAST (2X4)GB 1600 MHz RAM
Alacağım parçalar şunlar ;
~ Samsung 850 EVO 250GB
~ AMD FX 8350
~ GTX 970
Arkadaşlar size sorum şu anakartı satıp intel işlemci ve anakartmı alayım yoksa FX 8350 güzel bir işlemci midir?
Anakartı hepsiburada.com dan aldım. Üzerinden 1.5 ay geçti fakat hiç kullanmadım. Acaba geri iade alırlar mı yoksa almazlar mı?
Almazlarsa hiç kullanmadığım ASUS M5A97 LE R2.0 anakartı hepsiburada geri iade almıyorsa kaç paraya satabilirim (Garantisi Devam Ediyor 1 Yıl 10 Ay Daha Garantisi Var)?
Yoksa hiç satmama gerek yok mu? FX 8350 güzel bir işlemci mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
~ ASUS M5A97 LE R2.0
~ COOLER MASTER HYPER 212 EVO
~ ZALMAN Z11 NEO
~ CORSAİR BUİLDER VS650 PSU
~ KİNGSTON HYPERX BEAST (2X4)GB 1600 MHz RAM
Alacağım parçalar şunlar ;
~ Samsung 850 EVO 250GB
~ AMD FX 8350
~ GTX 970
Arkadaşlar size sorum şu anakartı satıp intel işlemci ve anakartmı alayım yoksa FX 8350 güzel bir işlemci midir?
Anakartı hepsiburada.com dan aldım. Üzerinden 1.5 ay geçti fakat hiç kullanmadım. Acaba geri iade alırlar mı yoksa almazlar mı?
Almazlarsa hiç kullanmadığım ASUS M5A97 LE R2.0 anakartı hepsiburada geri iade almıyorsa kaç paraya satabilirim (Garantisi Devam Ediyor 1 Yıl 10 Ay Daha Garantisi Var)?
Yoksa hiç satmama gerek yok mu? FX 8350 güzel bir işlemci mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: