AMD FX 8350 macOS ısınma sorunu

narcos44

Hectopat
Yer
kahramanmaraş
İşlemci fazla ısınıyor. İşlemci kexterinden midir, bir fikriniz var mı? Bugün fark ettim kapanma vs. yok, ama elimle dokunduğumda CPU'da aşırı ısı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'siz çalıştırıyorum. USB'de Clover menü yoktu zaten. Nullcpupowermanagment.kext nerededir acaba sistemde?

Over clock vs. var ise etkileyebilir. Ayrıca Niresh'in imajında kullandığı kernel, yapı ve dosyalar aşırı betik/script tabanlı ve kurulum sonrası sisteme geçiyorlar. 2014 yılından itibaren Niresh'in sitesinde Türkçe bölümü süper moderatör olarak görev yapmış biri olarak üzülerek söylüyorum. İmajları temiz değil gibi. Direkt irtibatta olduğum birisidir ama Hackintosh'u kötüye kullanıyor gibi..

Ben de öyle düşünüyorum. Arka planda bir şeyler çalıştırıyorlar gibi çünkü işlemcimde overclock vs. yapmadım tasvip de etmiyorum. Windows'da 22C sıcaklıkta çalışan CPU bu imajda 65 derecede çalışması düşündürücü. Tamam donma, kasma olmuyor ama böyle kullanmak zamanla işlemciye intihar demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…