0 00berat00 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 107 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #1 Merhaba ben oc işlerinde yeniyim. İşlemcimi stabil bir şekilde çalışacak şekilde nasıl oc yapabilirim anakartım M5A99x Pro
Merhaba ben oc işlerinde yeniyim. İşlemcimi stabil bir şekilde çalışacak şekilde nasıl oc yapabilirim anakartım M5A99x Pro
0 00berat00 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 107 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #3 Kaç GHz olur ve neresinde biosun tam olarak?
ümit.türmen Hectopat Katılım 10 Nisan 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #4 AI Suite ile turbo evo ayarlarını fast veya extreme yapabilirsin ve biostan turbo tek tek tuş o.c seçip basit bir şekilde o.c. tamamlarsın.
AI Suite ile turbo evo ayarlarını fast veya extreme yapabilirsin ve biostan turbo tek tek tuş o.c seçip basit bir şekilde o.c. tamamlarsın.
B Barış Şentürk Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #5 Daha yeni isen o.c işinde fazla oynamanı önermem zira işlemciyi yakabilirsin ayrıca o.c garanti kapsamında olmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Daha yeni isen o.c işinde fazla oynamanı önermem zira işlemciyi yakabilirsin ayrıca o.c garanti kapsamında olmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et