Amd fx 8350 oyun bilgisayarı toplama

Tuncay Döveç

Hectopat
VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart http://www.vatanbilgisayar.com/CPU ...e-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63160
VATAN COMPUTER - ASUS - R9 290 4GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart VATAN COMPUTER - CORSAIR - 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 2133MHz CL11 K VATAN
VATAN COMPUTER - CORSAIR - GAMING SER VATAN COMPUTER - ASUS - 23.6" VN247H GEN

Arkadaşlar almayı düşündüğüm sistem bu, sizce nasıl olur? SSD gerek yok bilgisayardan fazla anlamam ama güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum.

Bütçe monitör dahil 4000 tl kadar, ha sizin babanızın oğlu değilim kimse burada benden para istemiyor. Yardımda etmeyebilirsiniz bu yüzden sizlere çok teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram ve ekran kartı stokta yok. Zaten ekran kartının özel soğutmalı modelini bekle o modeller hem çok ısınıyor hemde çok ses yapıyor diye biliyorum. Ram seçimin yanlış C11 olan bir ram alınmaz. Hem artık bilgisayar toplanıyorsa hele ki 4000 tl bütçe varsa en azında 120 GB ssd alınması lazım bence vaktim olsaydı sistem toplardım. Müsait olunca gelirim konuya.

Yaklaşık 1-2 ay sonra özel soğutmalı modeller yaygınlaşacaktır zaten, o zamana kadar bekle. Şu aralar sistem toplamak için çok müsait değil fiyatlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı