Geçen sene yaz aylarında toplamıştım bir arkadaşımın önerisiyle yakın zamanda anakartı değiştirdim ( arkadaşım kötü bir anakart seçmişti) neresi çelişkili bugünlerde ise 8350'yi beğeniyorum 8 çekirdekli ve fiyatı uygun olmasından dolayı.
Ben böyle bir sistem düşündüm. Overclock ile uğraşmak istemiyorsanız, daha düşük bir anakart ve i7-4770 seçebiliriz. i5-4670k'nın size yeteceğine inanıyorum.
Ya tamam yetiyor da ilerki zamanlarda da çok iyi performans almak istiyorum.O nedenle i5'i tercih etmiyorum.Ayrıca ben i5 kullandığımda sürekli sorunlarla karşılaştım işlemcide.i7'li sistemde de karşılaşmadım değil ama sorun işlemciden kaynaklı değil,iğrenç ekran karından kaynaklı,şu an kullandığım dizüstü gibi(GT 730m nedir ya arkadaş).
Ben böyle bir sistem düşündüm. Overclock ile uğraşmak istemiyorsanız, daha düşük bir anakart ve i7-4770 seçebiliriz. i5-4670k'nın size yeteceğine inanıyorum.
Sana tamamen katılıyorum,bu kadar performanslı bir ekran kartına i5 yakışmaz.Aslında i7'nin extreme edition işlemcilerini de düşündüm.Onları da araştırıp onun hakkında sorular da sorayım size.