AMD FX 8350 Sistem Mac Maveric 10.9.5 kurulum sorunu

dorukhan92

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kurulumu USB disk hazırlamasına kadar her şeyiyle kusursuz yaptım. Tek ekran kartım olduğundan dolayı ve AMD olduğundan dolayı silme işlemini yapmadım USB içinden.
Ben C: sürücüsü değilde 2. HDD me yüklemek için onu Mac uyumlu harddisk haline getirdim. Yonca boot loader kullandım ve bu altta belirttiğim siyah ekrandan sonra yeniden başlıyor bilgisayarım.

Asus Anakart masaüstü PC Genel ayrıntılarını fotoğraflarda da belirttim.

BIOS Ayarlarındaki İşlemlerim :
Advenced /Sata Conriguration/SB Sata Con./AHCI (Zaten Böyleydi)
Advencec/Usb Con./Ehc Hand Of/Enable
Boot/Fast Boot/Disable
Boot/Secure Boot/Other Legacy & UEFI

Son düzenleyen: Moderatör:
10.10 yosemiti kullanıcam Bunu dual boot ile yapıcam Patched Kernels ları en son Mac kurulumdan sonra yapıyolar windowsda değil. Bende şuan win 10 var ekstra Mac sistemi kurmak istedim. bunu ben nasıl yapıcam peki ?

Yardımlarınız için çok saolun deneyip bilgi vericem.

Yok, bu sistemde de boot a : -x girdim -y girdim, amd girdim, amdfx girdim ama gelip Apple logosunda takılı kalıyor. Kişinin zaten kendine hayrı yok. Altta herkez bu Apple logoda kalmış kimse bir cevap verememiş buna. Başka bir yöntem varmı AMD için? Veya bu takılmayı nasıl geçebilirim? Eğer olursa ayrıntılı bir video Amd için ben hazırlıyacağım buraya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple logoda kalması birşey ifade etmiyor. Nerede takıldığını anlamak için sistemi -v komutu ile başlat. Ekranın takıldığı yerin resmini çek burada paylaş. Ayrıca Apple AMD işlemci desteklemiyor. Dolayısıyla AMD kurulum çok zordur. Bunuda hatırlatmak istedim.

Ben bu komutlarla sistemi masaüstü getiriyorum. amdfx -v GraphicsEnabler=No

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…