AMD FX 8350 ve GTX 780 Ti Sistem Oyunlarda FPS Düşük

Aynı işlemciyi ben kullanıyorum şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Sadece fc4'te mi düşük fps görüyorsunuz yoksa diğer oyunlarda da aynı sorun var mı?
Tüm oyunlarda olması gerekenden 10 ila 35 fps düşük alıyorum. Başta yazdığım gibi birde HD oynamıyorum.

Umarım ilerde 780 Ti gibi canavar bir kartla 8350 kullanıp Battlefield gibi işlemciye çok yüklenen oyunlara girdiğinde buraya konu açarsın da ozaman görürüm seni.

İfadeler: Azz

FX8350 o ekran kartı için yeterli bir işlemci değil. Sorun sahibinin paylaştıgı videoda çekirdek kullanımları %80 civarına fırlamış.O işlemcinin GTX780Tİ beslemesi için 4.8 GHZ seviyelerine çıkması gerekiyor.

Sorun tamamen yazılımsal FX 8350 gibi yenil nesil bir işlemci nasıl olursa saniyede 40 kare üstelik 900P bir monitöre iş yetiştiremez mantığınız bunu kabul ediyor mu. Temiz bir format yada yazılım güncellemesiyle iş çözülür.

AMD Overdrive' ı yükledim en minimum değişiklikte pc mavi ekran veriyor kendini baştan başlatıyor

Hocam öncelikle BIOS da herhangi bir değişiklik yaptınız mı ? BIOS sürümünüz güncel mi ? Bu adımları kontrol ettikten sonra farklı çözüm yolları arıyalım. Anakartınız watt olarak işlemcinizi destekliyor o konuda bir sıkıntımız yok. AMD Overdrive ile Auto Clock seçenegine tıkladıgınız zaman voltaj degerleri yazar sag tarafta onları bana söyler misiniz ?

FX8350 piyasaya çıkalı üç sene oldu neredeyse ne güncel işlemcisi hocam ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    84,1 KB · Görüntüleme: 555
Bunlar boştaki voltaj degerleri hocam. Bana yükteki degerler lazım. Start tuşuna bastıgınız andan sonraki degerler yani. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra iyi bir OC yapmamız gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…