AMD FX 8350 ve GTX 780 Ti Sistem Oyunlarda FPS Düşük

Bunlar boştaki voltaj degerleri hocam. Bana yükteki degerler lazım. Start tuşuna bastıgınız andan sonraki degerler yani. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra iyi bir OC yapmamız gerekli.
Start' a basınca mavi ekran sonra yeniden başlat oluyor hocam.

Sistemi hiç standart hali ile stabilite testine soktunuz mu hocam ? Prime95 gibi. Bence bir deneyin. Aynı zamanda da sıcaklıkları takip edin.

Sistemi hiç standart hali ile stabilite testine soktunuz mu hocam ? Prime95 gibi. Bence bir deneyin. Aynı zamanda da sıcaklıkları takip edin.
Hocam peki benim bu pc yi götürebileceğim güvenilir bir yer varmı ?

Çok kullanılan bir test programıyla deneyip sitelerdeki sonuçlarla karşılaştırabilir misiniz? Mesela Unigue Heaven gibi:

Nvidia GeForce GTX 780 Ti İncelemesi - Sayfa 4/9 - Technopat

Hocam ben onu bir kaç ay önce yapmıştım 900p de 56 FPS çıkmıştı

Ultra Quality ve Extreme Tessellation'da bile 900p'de böyle bir sonuç vermemesi lazım. Unigine Heaven'da işlemcinin etkisi en fazla %1dir. En azından probleminizin kaynağını bulduk. GPUnuz bir sebepten dolayı vermesi gereken performansı veremiyor. Oyun boyunca GPU sıcaklıkları ve saat hızı değerleri ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…