Y Yaşar Sonsöz Hectopat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #11 Silinen üye dedi: Peki ozaman Amd Redeon R9 270x ekran kartı iyimdir GTA4 BTF 4 oyunlarında rahatça oynayabilirmiyim? @Mustafa Karaoğlu Genişletmek için tıkla... Oynarsın ama ultra ayarlarda oynayamazsın tabii her oyunu.
Silinen üye dedi: Peki ozaman Amd Redeon R9 270x ekran kartı iyimdir GTA4 BTF 4 oyunlarında rahatça oynayabilirmiyim? @Mustafa Karaoğlu Genişletmek için tıkla... Oynarsın ama ultra ayarlarda oynayamazsın tabii her oyunu.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #12 Oynayabilirsin kardeşim.
E Emre köstekçi Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #13 @Yaşar Sonsöz bana oyunda kasma veya donma olmasın yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2014
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #14 Silinen üye dedi: @Yaşar Sonsöz bana oyunda kasma veya donma olmasın yeter Genişletmek için tıkla... Olmaz kardeşim. Merak etme sen.
Silinen üye dedi: @Yaşar Sonsöz bana oyunda kasma veya donma olmasın yeter Genişletmek için tıkla... Olmaz kardeşim. Merak etme sen.
Y Yaşar Sonsöz Hectopat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #15 Silinen üye dedi: @Yaşar Sonsöz bana oyunda kasma veya donma olmasın yeter Genişletmek için tıkla... Olmaz kardeşim 3 sene her oyunu kasmadan rahat oynarsın sonra upgrade yaparsın.
Silinen üye dedi: @Yaşar Sonsöz bana oyunda kasma veya donma olmasın yeter Genişletmek için tıkla... Olmaz kardeşim 3 sene her oyunu kasmadan rahat oynarsın sonra upgrade yaparsın.