AMD FX 8350 vs Intel Core i5 4460

Ak_Turpcu

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkeze selamlar arkadaşlar, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Çoğu kez intel kullandım tam olarak bilmiyorum ama AMD'ye yönelmem sizce nasıl olabilir ? Başlıktada belirttiğim üzere 8350 veya 4460 alacağım.

Bu zamana kadar yüksek bütçeli bir bilgisayar alacağımda hep tercihimi Intel'den yana kullandım. Ama düşük bütçeli sistemler için f/p oranını dikkate aldığımızda AMD öneririm.

AMD bünyesinde büyük gelişmeler olacak gibi. R9 3XX ve yeni soket gibi. Peki bunlar 2015 son çeyrekte mi duyurulur? Belirli bir tarih var mı?
R9 300 serisi bu yaz tanıtılacak. Zen mimarili işlemcilerde 2016'da çıkması bekleniyor. 14 Nm ya da 16 Nm ile üretilecek. Zen mimarisini tasarlayanda FX 57'nin yaratıcısı Jim Keller.

R9 300 serisi bu yaz tanıtılacak. Zen mimarili işlemcilerde 2016'da çıkması bekleniyor. 14 Nm ya da 16 Nm ile üretilecek. Zen mimarisini tasarlayanda FX 57'nin yaratıcısı Jim Keller.
Bilgi için teşekkürler. Umarım AMD yine o bomba işlemcilerden üretir umarım. AMD'ye dönmek istiyorum artık

Birşey değil. Ben Zen mimarisinden çok umutluyum. AMD en büyük hatayı Jim Keller'la çalışmamakla yaptı zamanında Intel'i piyasadan silmiş adam FX 57 ile. Şuanda Zen mimarisinide o yaratıyor eğer rekabet olursa tekelleşme kırılır ne kadar rekabet o kadar düşük fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…