Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2016 #11 Silinen üye dedi: K ibareli işlemcilerden stok fan çıkmıyor dostum. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğiniz için gene teşekkür ederim dediğim gibi OC şimdilik düşünmüyorum bu yüzden akasa venom pico yeter mi ? ve yanından termal macun çıkar mı ilk kez PC toplayacağımdan bilmiyorum
Silinen üye dedi: K ibareli işlemcilerden stok fan çıkmıyor dostum. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğiniz için gene teşekkür ederim dediğim gibi OC şimdilik düşünmüyorum bu yüzden akasa venom pico yeter mi ? ve yanından termal macun çıkar mı ilk kez PC toplayacağımdan bilmiyorum
Sebahattin Erişen Hectopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2016 #12 Kardeşim OC için Z serisi anakartlara yönelmen gerekir. İşlemcini İ5 6500 yapmanı öneririm paran boşa gitmesin.
Kardeşim OC için Z serisi anakartlara yönelmen gerekir. İşlemcini İ5 6500 yapmanı öneririm paran boşa gitmesin.
Emirhan39 Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 205 Makaleler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor,Mühendis,Astronot ve Ek İş Olarak İş Adamı 23 Ağustos 2016 #13 Sebahattin Erişen dedi: Kardeşim OC için Z serisi anakartlara yönelmen gerekir. İşlemcini İ5 6500 yapmanı öneririm paran boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum 6500 yapıp stok fan kullanırsın, soğutma olarak dediğin yeter termal macun çıkar mı bilmiyorum ama stok fanların kendisinde termal macun oluyor.
Sebahattin Erişen dedi: Kardeşim OC için Z serisi anakartlara yönelmen gerekir. İşlemcini İ5 6500 yapmanı öneririm paran boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum 6500 yapıp stok fan kullanırsın, soğutma olarak dediğin yeter termal macun çıkar mı bilmiyorum ama stok fanların kendisinde termal macun oluyor.