AMD FX 9370 Uyumlu Anakart Önerileri

Ak_Turpcu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, AMD FX 9370 için MSI 970 GAMING Amd 970 2133MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX anakart uyumlu mudur ?

Uyumlu değilse hangi anakartı almam gerekiyor?

Bildiğim kadarıyla 990x chipset içeren bir anakart tercih etmelesin. Fakat bana sorarsan 4. nesil i5 almanı tavsiye ederim o işlemci fiyatını haketmiyor. İnanılmaz termal güç noktası da cabası. Bir de soğutucu almak zorundasın. Benimde fx6300 işlemcim var. 4.5 ghz frekansında çalışıyor. Harici soğutucu aldım doğal olarak.

Son düzenleme:
Peki işlemciyi AMD FX 8350 olarak tercih etsem, hangi soğutucu daha verimli gelebilir ?

Bu AMD hayranlığınızı bir kenara bırakın. Intel daha güncel ve oyun performansı olarak üstün olan işlemciler üretiyor. 4. nesil bir i5 almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

2.500 Liralık bir bütçem var. ve MSI GTX 960 Gaming 2G ekran kartını istiyorum.

Peki işlemciyi AMD FX 8350 olarak tercih etsem, hangi soğutucu daha verimli gelebilir ?
Şimdi bir fx kullanıcısı olarak olanları aktarayım. Şimdi fx 8350 650 tl civarı. İ5 4460 600 tl. İ5 oyunlarda bariz daha üstün biliyoruz. Fx8350 ye o.c yapmak istersen soğutucu gerekir. Min. 100 tl gider. (O.c yapmasan bile stok fanı rezil.) ayrıca bu işlemci için de 990x chipset içeren anakart gerekli. Amd anakartlar daha pahalıdır. Üst segmentte intel tercih etmek akıllıca olur. Alt segmentte amd düşünebilir.

Asus M5A99 FX PRO R2.0 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…