AMD FX 9590 için sıvı soğutma tavsiyesi

PhenomX6

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

AMD FX 9590 işlemcim ekteki fotoğrafa görüldüğü gibi BIOS ekranında bile minimum 48 derece gösteriyor.
Hemen hemen 8 yıllık bir sıvı soğutma sistemim var SilverStone TD02 kaliteli termal macun sürerek test ettim.
Ekranda ki gibi 48 derece gösterdi. Windows 10 da açıp test etmedim yüklenmedim. BIOS da böyleyse orada daha yüksek olur diye.

Bu konuda önerileriniz ne olur?

Herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20210720_125851.jpg
    200,6 KB · Görüntüleme: 48
O işlemciyi soğutmak için çok iyi ve pahalı soğutucular gerekiyor,bence işlemciyi satın.

O işlemciyi soğutmak için çok iyi ve pahalı soğutucular gerekiyor,bence işlemciyi satın.
@FX 9590 Merhaba, Çok iyi ve Pahalı soğutucular gerekiyor diyorsun. Bu modeller hangileri biliyor musunuz? Siz de işlemci adını kullanıyorsanız bir bildiğiniz vardır illaki

220W TDP değeri var, tam anlamıyla cehennem azabı gibi çalışıyor o işlemci. Açıkçası o işlemciyi gerçek anlamıyla soğutabilecek iki tane hava soğutucu var birisi Dark Rock Pro 4 diğeri de NHD15. Fakat çok pahalılar, kaliteli bir termal macun ve orta seviye bir hava soğutucu biraz daha götürebilir seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…