Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum.
Tam bir oyun canavarı yapmak istiyorum.
Özellikle piyasaya yeni çıkmış ve çıkacak oyunları en yüksek grafik boyutlarında oynamak istiyorum.
Kendi çapımda bişeyler yaptım. @Recep Baltaş abi sistem konusunda düşünceni istiyorum.
İşlemci: AMD FX-9590
Anakart: Gigabyte 970A-UD3P
Ekran Kartı: ASUS GTX770 DirectCU II / GTX770 DirectCU II GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
Bellek: 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Ram
Sabit Sürücü: 3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Monitör: AOC 23.6” E2461Fwh
Klavye/Fare: KX-2810BK KABLOLU GAMER KLAVYE MOUSE SET
''Oyun canavarı'' için işlemci-anakart-Ekran Kartı maksimum uyum içinde olmalı. Yazıcı ve web-cam ile ne yapcaksın merak ettim. Onlardan kısıp ekran kartına yüklenebilirsin, ''oyun canavarı'' yapmak için.
Kardeş sistem hiç olmamış. Kasa alıyorsun içinde güç kaynağı var ve artı olarak da bir adet güç kaynağı alıyorsun. @Silinen üye Sana yardımcı olacaktır.
''Oyun canavarı'' için işlemci-anakart-Ekran Kartı maksimum uyum içinde olmalı. Yazıcı ve web-cam ile ne yapcaksın merak ettim. Onlardan kısıp ekran kartına yüklenebilirsin, ''oyun canavarı'' yapmak için.
Kardeş sistem hiç olmamış. Kasa alıyorsun içinde güç kaynağı var ve artı olarak da bir adet güç kaynağı alıyorsun. @Silinen üye Sana yardımcı olacaktır.