Baştan söyleyeyim bu işlerden anlamam. Sizden yardım almak için konuyu açtım, tavsiyelerinizi görüşlerinizi ve yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben ufak çaplı araştırmalarımda böyle bir şey toplamaya karar verdim.
MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
Amacınız sadece oyun oynamaksa ve aklınızda SLI yapmak yoksa i5 4460 işinizi rahatlıkla görecektir.
İşlemciyi i5 4460 tercih etmeniz durumunda güç kaynağını da 500 watt 80+ alabilirsiniz, yeterli olacaktır. Tabi anakartı da değiştirmek gerekecek.
2650 lira ediyor bu sistem. Ben de İntel tabanlı bir sistem kurma taraftarıyım yüksek verim istiyorsanız.
Anakart, güç kaynağı ve RAM Vatan'dan olduğu için bence ürünleri Vatan mağazasına giderek, mağazaya getirtin. Ve biraz da kafa dengi bir müşteri temsilcisi bulursanız tüm kasayı monte ettirebilirsiniz kendi servisi olan Vatan mağazasında. Kibarca rica ettiğinizde sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum en azından. Kem küm ederlerse 10 lira daha fazla verip Zalman Z3 Plus kasayı da Vatan'dan alırsınız. Anakart, güç kaynağı ve RAM modülleri taktırırsınız zaten en zoru onlar. Ekran kartı takması oldukça basit. İşlemciyi de son derece kolay takabilirsiniz. Benim tavsiyelerim bu kadar.
kusura bakmayın foruma yeni üye oldum ceza almıştım hem oyun hem program oynıcam intelde olabilir 2600 - 2800 bütçem var
Mustafa35 kardeş işlemciyi yüksek istiyorum ömrü biraz daha uzun olsa iyi olur