AMD FX X6 6100 sistem toplama

Eren Kaplan

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
  • ANAKART: GİGABYTE 990xa-ud3
  • EKRAN KARTI: XFX HD6850 1 GİGABYTE 256BİT
  • RAM: CORSAIR VENGEANCE LP 4GB TEK SLOT 1600 Mhz olması lazım tam hatırlamıyorum
  • İŞLEMCİ: AMD FX X6 6100 3.30 Ghz
  • KASA: THERMALTAKE V3 600W MIDT ATX SİYAH KASA
HDD: WESTERN DİGİTAL 500GB HDD 7200RPM

Öncelikle iyi forumlar. Ben bu sistemi 1 sene önce vatan computer'dan 1.300 liraya topladım. Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı gibi birşey. BF3 ultrada oynadım 1920x1080 de, Assasians Cread 3 te aynı şekilde. Crysis 3 biraz kastı ultrada ama o kadar kötü değil. Sizce buna eklemem gerek herhangi birşey var mı? Birde bu sisteme önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir monitör var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygun fiyat monitör derken? Bize 500 TL uygun ama sana uygun olmaya bilir Bütçe belir. Ayrıca bütçe belirtirken ekran kartını da hesaba kat ona göre ekran kartı da önerelim.

200-300 TL arası bi monitör düşünüyorum full hd olursa iyi olur aslında.

VATAN COMPUTER - AOC - 21.5" E2250Swdnk GEN

İndirimli fiyat ile bunu almanı öneririm ek olarak diğerlerinden DVI-D bağlantısı yapabilirsin. Ekran kartını da değiştirmeni tavsiye ederim tabi bütçe varsa?

Hocam ekran kartını seneye düşünüyorum. Maalesef bu sene o kadar bütçe ayıramam. Sanırım seneye ekran kartını değiştirip ram takviyesi yaptım mı bi sorun kalmaz. Peki işlemci sıkıntı yaratır mı sizce ?

İşlemci 3 sene daha götürür gibime geliyor , 2 sene daha ) Ekran kartı 6850 C/F yapabilirsin. Seneye zaten fiyatları düşecektir tamamen

İyi Forumlar ^^

C/F nedir hocam pek bir bilgim yok da biraz daha açar mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…