G Guneybaba34 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar vatan bilgisayardan aşağıdaki sistemi topladım.Ram olarak birdaha ki ay 4 gb takviye daha yapacağım.Sizce 1500 TL limite göre iyi midir ? Darboğaz yapar mı ? Eğer sistem yeterli değilse tavsiyelerinizi bekliyorum. NOT : HDD var.
Arkadaşlar vatan bilgisayardan aşağıdaki sistemi topladım.Ram olarak birdaha ki ay 4 gb takviye daha yapacağım.Sizce 1500 TL limite göre iyi midir ? Darboğaz yapar mı ? Eğer sistem yeterli değilse tavsiyelerinizi bekliyorum. NOT : HDD var.
G Guneybaba34 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #2 Yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
Y YasirHoca Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 2.054 Makaleler 5 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #3 İyi bir sistem darboğaz yapmaz. Raminizi 8 Gb yaparsanız daha iyi olur. Çünkü yeni oyunlar artık 6 gb ram istiyor. İyi günlerde kullanın.
İyi bir sistem darboğaz yapmaz. Raminizi 8 Gb yaparsanız daha iyi olur. Çünkü yeni oyunlar artık 6 gb ram istiyor. İyi günlerde kullanın.
G Guneybaba34 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #4 Silinen üye dedi: İyi bir sistem darboğaz yapmaz. Raminizi 8 Gb yaparsanız daha iyi olur. Çünkü yeni oyunlar artık 6 gb ram istiyor. İyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. RAM'i mutlaka 8 Gb yapıcağım.
Silinen üye dedi: İyi bir sistem darboğaz yapmaz. Raminizi 8 Gb yaparsanız daha iyi olur. Çünkü yeni oyunlar artık 6 gb ram istiyor. İyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. RAM'i mutlaka 8 Gb yapıcağım.