Amd Fx X6 6300 ve GTX 750 Ti Sisteme Güç Kaynağı

Anakartı başka bir sitede bulmuştum fakat vatan toplayacağı için vatandan alayım dedim, dikkat etmemişim. Başka önerebileceğiniz anakart ?

990 chipsetli bir amd anakart ile konfigürasyonu düzelteceğinizi varsayarak; 400-450 Watt'lık bir PSU rahat rahat götürecektir sizi bu sistemle. Tabi ileriyi düşünerek çıtayı biraz yüksek tutmanızı tavsiye ederim. Kalite mevzuuna gelince, kullanılan komponentlerin kalitesi bakımından elbette ki "Seasonic, Corsair, Silverstone vb." markalar tercih edebilirsiniz ama markadan daha önemlisi psu'nun verimlilik sertifikasıdır. 80+, 80+ bronze, 80+ silver, 80+ gold, 80+ platinum, 80+ titanum şeklinde devam eden bir sertifika sistemi var. 80+ bronze bana kalırsa psu'nun amiyane tabirle "dandik" olmadığını göstermek için yeterli bir etiket. Bir diğer konu, psu'nun kalitesiyle alakalı olmamakla ve verimliliği de az biraz düşürdüğüne inanılmakla beraber; modülerlik. Kullanmayacağınız kabloların kasa içinde bir yığın halinde durup hava dolaşımını engellemesi lezzetsiz bir durum.

İleriki dönemde yapmanız muhtemel sistem yükseltmeleri de dikkate alarak;

CX SERİSİ 80PLUS BRONZE 600W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Fakat Recep beyin dediği gibi:

Oyun bilgisayarı topluyorsanız ve SSD yoksa geçmiş olsun. Siz oyunları açmaya çalışırken biz artık GTA 6 ya geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…