AMD FX X8 8300 1700 TL Sistem

property06

Megapat
Daha fazla  
İŞLEMCİ=AMD FX X8 8300 3.3 Ghz
EKRAN KARTI=ASUS GTX 750 Tİ STRİX 2GB 128 BİT
ANAKART=ASUS M5A78L-M LE 1866 Mhz
RAM=KİNGSTON HYPERX 8 GB [4X2] RAM 1600 MHZ
KASA [PSU İLE]=XIGMATEK ASGARD 381 500 W
İŞLEMCİ FANI=XIGMATEK TYR SD962

Resme bakarsanız daha rahat anlarsınız:

Arkadaşlar bu sistem iyimidir bu sistemi toplamayı düşünüyorum da oyunlarda kaç fps alırım? [GTA 5 H1Z1 gibi iyi optimizasyon istiyen oyunlarda].
Sizin tavsiyeleriniz varsa bildirin maks bütçe 1700 TL.

NOT=İşlemci olarak bir de:

Intel Core i3 6100 Soket 1151 3.7GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci

Bu var bu mu daha iyi yoksa AMD olan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden amd alınmaz gibisinden kesip atıyor bu yorum yapanlar adam bütçesine göre pc toplamak istiyor yardımcı olmak yerine köstek olmak nedir ?

Neden amd alınmaz gibisinden kesip atıyor bu yorum yapanlar adam bütçesine göre pc toplamak istiyor yardımcı olmak yerine köstek olmak nedir ?
AM3+ öldü. O ölü sokete ait 2011 yılında çıkmış bir işlemciyi almak mantıklı mı sizce ? Birde performansı vasat. Tek çekirdeği sürünüyor yerlerde.

AM3+ öldü. O ölü sokete ait 2011 yılında çıkmış bir işlemciyi almak mantıklı mı sizce ? Birde performansı vasat. Tek çekirdeği sürünüyor yerlerde.
İ5 Fiyatları malum ekran kartı fiyatınıda katınca zaten adamın bütçesi ediyor orayı dikkate almadıgınız için diyorum ben yoksa gitsin i7 alsın bende isterim en yüksegini almasını.

İ5 Fiyatları malum ekran kartı fiyatınıda katınca zaten adamın bütçesi ediyor orayı dikkate almadıgınız için diyorum ben yoksa gitsin i7 alsın bende isterim en yüksegini almasını.
Geçici olarak İ3 4170 alınabilir. 2 gerçek 2 sanal çekirdeği var. Fiyatı FX 8300 ile aşağı yukarı aynı.

DirectX 12 ile FX şenlenecek deniyor, ama o oyunların piyasayı doldurmasına daha çok var yeni yıl ile bir iki oyun geliyor olsa da. O zamana kadar kaç nesil işlemci çıkacak. Bu yüzden FX sahibi olanlar bekleyebilirler, fakat yeni alım yapılmamalı.

Intel Skylake çıkardı AMD hala kaldı 2011 yılında. DirectX 12 ile çok şenlenmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…