Arkadaşlar bu sistem iyimidir bu sistemi toplamayı düşünüyorum da oyunlarda kaç fps alırım? [GTA 5 H1Z1 gibi iyi optimizasyon istiyen oyunlarda].
Sizin tavsiyeleriniz varsa bildirin maks bütçe 1700 TL.
İ5 Fiyatları malum ekran kartı fiyatınıda katınca zaten adamın bütçesi ediyor orayı dikkate almadıgınız için diyorum ben yoksa gitsin i7 alsın bende isterim en yüksegini almasını.
İ5 Fiyatları malum ekran kartı fiyatınıda katınca zaten adamın bütçesi ediyor orayı dikkate almadıgınız için diyorum ben yoksa gitsin i7 alsın bende isterim en yüksegini almasını.
DirectX 12 ile FX şenlenecek deniyor, ama o oyunların piyasayı doldurmasına daha çok var yeni yıl ile bir iki oyun geliyor olsa da. O zamana kadar kaç nesil işlemci çıkacak. Bu yüzden FX sahibi olanlar bekleyebilirler, fakat yeni alım yapılmamalı.
DirectX 12 ile FX şenlenecek deniyor, ama o oyunların piyasayı doldurmasına daha çok var her ne kadar yeni yıl ile bir iki oyun geliyor olsa da. O zamana kadar kaç nesil işlemci çıkacak. Bu yüzden FX sahibi olanlar bekleyebilirler, fakat yeni alım yapılmamalı.