AMD FX X8 8300 GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

zuri00

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu sistem sizce beni nereye kadar götürebilir? Sadece oyun için topluyorum, render falan yapmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel fakat AM3+ soket alınmaz artık. Kasa ve anakarttan kısıp i5 6500 alın. Ram olarak ta Kingston HyperX Fury 8 gb DDR4 2133 MHz CL14.

Son düzenleme:
Kardeşim FX-8300 kullanıcısı olarak çoğu oyunda darboğazı yaşıyorum.(r9 280x ile beraber)
O yüzden artık AM3+ soket tavsiye etmiyorum direk Intel'e yönelmelisin.

Kesinlikle almayın o sistemi. Bu saatten sonra FX e para yatırmak ölü yatırımdır. Altta topladığım sistem performans olarak topladığınız sistemden 1.5- 2 katı daha iyi. Sinerjiden toplandı.

Kesinlikle almayın demişsin ama birinde 6mb birinide 16mb ön belek var biri 3.3 ghz hızında biri 3.2 ghz bence amd işlemci hem daha uygun hem daha başarılı .

Kesinlikle almayın demişsin ama birinde 6mb birinide 16mb ön belek var biri 3.3 ghz hızında biri 3.2 ghz bence amd işlemci hem daha uygun hem daha başarılı .
Nesil farkı ve tek çekirdekdeki güçle her türlü Intel önde, ha eğer illa AMD alacağım diyorsan sen bilirsin sonra gelip burada fps düşüşleri yaşıyorum ne yapabilirim diye konu açma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…