fushigurotoji
Gigapat
- Makaleler
- 6
Yukko güvenilir bir site alabilirsin.Yukko diye bir site buldum hocam nasıl sizce güvenilir mi? Siparişlerde 50 TL ile 75 TL arası ürünün fiyatına göre indirim çekide veriyorlar daha ucuz oluyor eğer güvenilir ise buradan alacağım.
Yukko diye bir site buldum hocam nasıl sizce güvenilir mi? Siparişlerde 50 TL ile 75 TL arası ürünün fiyatına göre indirim çekide veriyorlar daha ucuz oluyor eğer güvenilir ise buradan alacağım.
Ben de ingilizce klavye kullanıyorum ama yıllardır kullandığım için sorun olmuyor sanırım. Türkçeye alışamadım çok fazla harf var. Düzeltmeyi kapatın derim ben hiç açık kullanmadım. Evet Yukko Arena Bilgisayar'ın sitesi yani çoğu firmanın tedarikçisi olan bir firma zaten.
yukko 'dan alisveris yapmadim ama guvenilire benziyor.
Hocam bu arada eski ekran kartini ne yapmayi dusunuyorsunuz?
(yazim yanlislari icin kusura bakmayin. Ingilizce klavyeli bir bilgisayar kullaniyorum. Turkce karakterler klavyemde yok. Bilgisayar bazi anladigi kelimeleri otomatik duzeltiyor fakat her kelimeyi algilamiyor.)
Yukko güvenilir bir site alabilirsin.
RX570 ile darboğaz belki çok az yapabilir diye düşünüyorum çünkü AMD'nin FX serisi tam bir hüsran hatta 8 çekirdek diye milleti kandırdıkları için tazminat ödemişlerdi. Aslında fiziksel olarak 4 çekirdekli bir işlemci ve tekli çekirdek performansı vasat. Kutu içeriğine ben de dikkat ederim Rog Strix 2070 aldım kutudan kayda değer hiçbir şey çıkmadı. Bu konuda MSI üstün biraz bardak altlığı falan da yolluyor onun dışında Sapphire AMD'nin anlaşmalı olduğu bir firma sadece AMD'ye üreten ve gösteriş değil uygun fiyatlı güzel kartlar sunma peşinde olan bir firma yani aklınıza yatanı alın. 4GB da yeterli olacaktır zaten 4B VRam üstünü isteyen oyunu da 570 oynatmakta zorlanır yani GPU'su yetmez.1080P için 4GB iyidir fakat 4GB ile 8GB fiyatı aynı ise kesinlikle 8GB alın.
Almışken Nitro alın Pulse alıp WattMan yaşayıp iade ile Nitro ya geçtim aylardır bir sorun çıkartmadı.
Evet ama stok gelen macunu çok kötü. 1 yılda kurumuş, yapışmış; ben de Xigmatek PTI macun ile macun yenilemesi yaptım. Furmark Bench'de 66 derece ile bitirdi.Hocam tam da şuan da RX570 modellerine bakıyordum bütçemi elden geçireceğim fiyatları şuan indirimde eğer bütçemi iyileştirebilirsem RX570 alacağım sanırım kafama yattı şuan da oyun testlerine baktım fena değil gibi yeni nesil bir çok oyunu Ultra-High ayarda oynatıyor ikinci el ekran kartı alana kadar ve satıcıların triplerini çekene kadar sıfır ekran kartı almak daha iyi gibi. 3 adet gözüme çarptı hangisi daha iyi sizce yanıtlarmısınız?
1- Sapphire RX570 Pulse GDDR5 4GB 256 Bit
2- Asus RX570 Expedition OC GDDR5 4GB 256 Bit
3- Asus RX570 Rog Strix OC GDDR5 4GB 256 Bit
Daha önce R7 370 kullanıyordum sanırım çağ atlamış gibi olacağım. R7 370 ile FC5'i Low ayarlarda 1080p'de 40 FPS'de falan oynuyordum tatmin etmiyordu bir çok oyunda düşük FPS veriyordu.
Hocam linkteki kartı mı kullanıyorsunuz siz?
ASUS RX570 EXPEDITION OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RX570 EXPEDITION OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com