A aintgotnoname Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 672 28 Mayıs 2014 #11 Peki o zaman SSD'yi daha sonra alırım belki. Ama şu sorunu halledelim. Yaz geliyor ve bu sistemin ısınması hiç hoşuma gitmez. Eğer alınması gerekiyorsa bu fanı alayım. Silinen üye dedi: Ssd sonrada eklenebilir işlemci gayet iyi Cooler Master Hyper 412S İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2014
Peki o zaman SSD'yi daha sonra alırım belki. Ama şu sorunu halledelim. Yaz geliyor ve bu sistemin ısınması hiç hoşuma gitmez. Eğer alınması gerekiyorsa bu fanı alayım. Silinen üye dedi: Ssd sonrada eklenebilir işlemci gayet iyi Cooler Master Hyper 412S İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla...
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #13 Bence'da almalısın. Ne olsa 1,2,3 ay sonra havalar iyice sıcak olacaktır. Hem zaten çok sıcak.
A aintgotnoname Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 672 28 Mayıs 2014 #14 Cem.şahin dedi: SSD sonradan eklenebilir. Aynen katılıyorum. Eğer oyun için sistem topluyorsanız,topladığınız sistem güzel olmuş. Fakat ekran kartı olarak bunu tercih etmelisin. Asus Gtx770 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... @Silinen üye sağ olsun o topladı Asus Gtx770 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu ekran kartını alamayabilirim.Aralarında çok büyük bir fark yoksa böyle kalsın Edit: Baktımda fiyat olarak bi fark yokmuş özür dilerim bunu alırım o zaman size güveniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2014
Cem.şahin dedi: SSD sonradan eklenebilir. Aynen katılıyorum. Eğer oyun için sistem topluyorsanız,topladığınız sistem güzel olmuş. Fakat ekran kartı olarak bunu tercih etmelisin. Asus Gtx770 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... @Silinen üye sağ olsun o topladı Asus Gtx770 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu ekran kartını alamayabilirim.Aralarında çok büyük bir fark yoksa böyle kalsın Edit: Baktımda fiyat olarak bi fark yokmuş özür dilerim bunu alırım o zaman size güveniyorum.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #15 İyi bir sistem toplamışsın kardeşim. Böylece al. SSD bu bütçeye fazla kaçar. SSD alma. Sonradan eline para geçerse SSD alırsın.
İyi bir sistem toplamışsın kardeşim. Böylece al. SSD bu bütçeye fazla kaçar. SSD alma. Sonradan eline para geçerse SSD alırsın.