Merhaba. Şu anda halihazırda RTX 3050 takılı sistemime fakat 8350 ile başım belada CS:GO'da bile CPU 100leri gördüğü için darboğaz mevcut ve kartımı satıp yeni kart alacağım araştırmalarıma göre RX 580 takılabilecek en güçlü kartmış darboğaz yapmadan sizlerin tavsiyeleri veya tecrübeleri nelerdir?
AM 3 slotu için pek seçenek olmadığını şimdi gördüm. 580'de bile minik darboğaz şansı var gibi duruyor birkaç siteden baktığımda %10-30 uyumsuz görünüyorlar
Anakartınız çok mu kötü işlemci değiştirmek bu durumda daha mantıklı olmaz mı?
Am 3 slotu için pek seçenek olmadığını şimdi gördüm. 580'de bile minik darboğaz şansı var gibi duruyor birkaç siteden baktığımda %10-30 uyumsuz görünüyorlar.
Daha önceki kartım R9 270 idi ve FPS düşmesi yoktu sadece bazı oyunları hiç açmadığı için kart değiştirmiştim bu sefer de CPU 100 kullanıma girdiği için drop yiyor 100'lere gelmeden kesinlikle donma drop yapmıyor.
Anakart MSI Z970 AM3 kart islemci FX takabiliyorum sadece ve şu an yeni PC alamıyorum maalesef darboğaz çok mu yapar bu kartla.
Daha önceki kartım R9 270 idi ve FPS düşmesi yoktu sadece bazı oyunları hiç açmadığı için kart değiştirmiştim bu sefer de CPU 100 kullanıma girdiği için drop yiyor 100'lere gelmeden kesinlikle donma drop yapmıyor.
O işlemciyi bende kullandım, zaten serinin en iyi işlemcilerinden biri , ama oyun için iyi değil, ekran kartını satmak yerine, FX sistemi satıp, 2. El Ryzen sistem düşünülebilir.
O işlemciyi bende kullandım, zaten serinin en iyi işlemcilerinden biri, ama oyun için iyi değil, ekran kartını satmak yerine, FX sistemi satıp, 2. el Ryzen sistem düşünülebilir.