1.sorum bu işlemciye Corsair Vs serisi 650W yeter mi ?
2.sorum bu işlemciye bi işlemci soğutucusu alıcam fakat 2 tanesinde kararsız kaldım.İkisinin arasında 20tl fark var o önemli değil benim için hangisi daha fazla soğutur o önemli ama 2.soğutucu bana çok büyük geldi sığmaz diye korkuyorum kasa ise Zalman Z3 Plus.Şimdiden teşekkürler.
PSU'nun yetmesi ekran kartına da bağlı ama yine de yüksek ihtimale yeter. Sisteminizi yazarsanız iyi olur. Her iki soğutucu da iyi, hangisini istiyorsan onu al.
@tekincem Hocam Hyper412s soğutucusunun yorumlarına baktım kullanan biri soyle demiş çok büyük ve 2 Ram slotu kullanılamaz oldu demiş zalman z3 plus ile bende bu arkadaş gibi sorun yaşarmıyım yaşamicaksam hyper412s i alayım.
@tekincem Hyper412s soğutucusunun yorumlarına baktım kullanan biri soyle demiş çok büyük ve 2 Ram slotu kullanılamaz oldu demiş zalman z3 plus ile bende bu arkadaş gibi sorun yaşarmıyım yaşamicaksam hyper412s i alayım.
@tekincem Hyper412s soğutucusunun yorumlarına baktım kullanan biri soyle demiş çok büyük ve 2 Ram slotu kullanılamaz oldu demiş zalman z3 plus ile bende bu arkadaş gibi sorun yaşarmıyım yaşamicaksam hyper412s i alayım.