F Furkan67 Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 10 18 Eylül 2018 #1 Anakartımın LED ekranında FF yazıyor, arkadaki CMOS reset tuşuna basınca çalışıyordu artık o da olmuyor. Ara sıra açılıyor 1-2 saat kullanıyorum ve Windows kitleniyor reset attığımda ise LED ekranda yine FF yazıyor. Denediğim yöntemler : RAM leri 1-3 2-4 şeklinde taktım tek tek denedim. BIOS pilini degistirdim, BIOS pilini çıkartıp bekleyip takmak, BIOS pilini takmadan PC'yi çalıştırmak, CLR CMOS tuşuna basmak/basılı tutmak, Donanım: Asus Crosshair V Formula Z AMD FX X8 8350 Gskill DDR3 RAM Asus HD 7850
Anakartımın LED ekranında FF yazıyor, arkadaki CMOS reset tuşuna basınca çalışıyordu artık o da olmuyor. Ara sıra açılıyor 1-2 saat kullanıyorum ve Windows kitleniyor reset attığımda ise LED ekranda yine FF yazıyor. Denediğim yöntemler : RAM leri 1-3 2-4 şeklinde taktım tek tek denedim. BIOS pilini degistirdim, BIOS pilini çıkartıp bekleyip takmak, BIOS pilini takmadan PC'yi çalıştırmak, CLR CMOS tuşuna basmak/basılı tutmak, Donanım: Asus Crosshair V Formula Z AMD FX X8 8350 Gskill DDR3 RAM Asus HD 7850