Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 10 Kasım 2013 #11 Mavi ekran almıyorum,soğutma sistemim gayet düzgün çalışıyor,Yük altındaki sıcaklık değerimi ölçmedim inşallah yarın ölçeceğim. - - - Güncellendi - - - İsmail Çetin dedi: Büyük ihtimalle ram den kaynaklı bir sorundur. Yine önerileri dinle, uygula. Son olarak imkânın varsa başka ram dene. Mutlaka sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... İnşallah flooda girmez ard arda yazdıklarım, bencede büyük ihtimalle ramden ben önerilenleri uygulayayım olmassa ramleri değiştireyim.
Mavi ekran almıyorum,soğutma sistemim gayet düzgün çalışıyor,Yük altındaki sıcaklık değerimi ölçmedim inşallah yarın ölçeceğim. - - - Güncellendi - - - İsmail Çetin dedi: Büyük ihtimalle ram den kaynaklı bir sorundur. Yine önerileri dinle, uygula. Son olarak imkânın varsa başka ram dene. Mutlaka sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... İnşallah flooda girmez ard arda yazdıklarım, bencede büyük ihtimalle ramden ben önerilenleri uygulayayım olmassa ramleri değiştireyim.
S Sertac112 Megapat Katılım 3 Kasım 2013 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 10 Kasım 2013 #12 Hepsi süper, fakat oyuncu isen ve efektlerin hepsini zarlayacaksan o ekran kartıda yeter AMAASUS R9 280X DIRECTCU II TOP 3GB GDDR5 384BIT AMD RADEON DX11.2 ekran kartı. Bu ekran kartını almalısın. Sebep dersen: Radeon R9 280X vs GeForce GTX 760
Hepsi süper, fakat oyuncu isen ve efektlerin hepsini zarlayacaksan o ekran kartıda yeter AMAASUS R9 280X DIRECTCU II TOP 3GB GDDR5 384BIT AMD RADEON DX11.2 ekran kartı. Bu ekran kartını almalısın. Sebep dersen: Radeon R9 280X vs GeForce GTX 760
M Mert Ercan Ziyaretçi 11 Kasım 2013 #13 Arkadaş haklı, H90 alana kadar Hyper 212 Evo alıp R9 280X alabilirsin.