AMD FX X8 8350 ve GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Jnxer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.088

Jnxer

Kilopat
Daha fazla  
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

lJ6cQnz.png

Son düzenleyen: Moderatör:
8350 yerine, 4460 koyorsaniz daha iyi olur. O soğutucu yerine cooler master sedion 120v alabilirsiniz ve 960 ı tavsiye ederim.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi eklediğimde anakartıda değiştirmem gerekiyor sistem 3.700 civarına falan geliyor. aslında benim asıl isteğim 1080p ultrada(~) kesintisiz oyun oynatabilecek bir sistem toplamak.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi eklediğimde anakartıda değiştirmem gerekiyor sistem 3.700 civarına falan geliyor. aslında benim asıl isteğim 1080p ultrada(~) kesintisiz oyun oynatabilecek bir sistem toplamak.

Ultrada oynamak istiyorsan, bir de uzun yıllar idera etmesini, 970 almalısın bence. Yada R9 290.

Hocam 4460 aldıgında anakart neyı secıyorsun kı?
Msi z97 g43 anakart var eksenbilgisayarda 295 tl gayette ıyı kart sonrada carpan kilidi açık işlemci alıp işlemci ve ram oc edebilirsin.
Ramları de corsair 8 gb (2x4) yap cl9 1600 mhz eksen bilgisayarda 220 tl sinerji.gen.tr de ise 205 tl.
işlemci i5 yapacağın için güç kaynağını 600 watt yapabılırsın. Tabi sli veya crossfire dusuncen yok ise. Evga 600b 80+ bronze 230 tl eğer moduler olsun ıstıyorsan seasonıc m12 620 watt 80+ bronze 275 tl.
İ5 4460 alacagın ıcın oc yapmayacaksın boylece fan almanada gerek yok stok fanda yeterlı olur sadece bıraz ses yapar o kadar :), ama yok illa alacagım dersende cooler master hyper 212 evo al ama bu bıle fazla olur i5 4460 ıcın.
Kasada gorunus on planda degıl dersen zalman z3 plus al yeterlı olur. Oda 140 tl cıvarı :)
Bu sekılde bıraz daha fıyatı asagıya cekmıs olursun :) ama yok 3500 tl gozden cıkardım dersende, saydıklarımdan artanları ekran kartına ekleyıp gtx 970 alabılırsın :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı