kaan gören Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #1 Eksik yada bu buna uymaz dedğiniz parça var mı ? 2100 tl son fiyatım, üstüne çıkamam. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2015
Roherty Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #2 İşlemcinin fiyatı ekran kartının fiyatının üstüne çıkması gözüme çarptı ilk olarak. Oyun sistemi kuruyorsanız en yüksek yatırımı ekran kartına yapmanızı tavsiye ederim.
İşlemcinin fiyatı ekran kartının fiyatının üstüne çıkması gözüme çarptı ilk olarak. Oyun sistemi kuruyorsanız en yüksek yatırımı ekran kartına yapmanızı tavsiye ederim.
kaan gören Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #3 oyun oynamayacağım daha çok vegas pro yada 3dmax gibi programlar açacağım Son hali budur rami ve ekran kartını yükselttim işlemciden düşmek mantıklı bir seçimmi ? Dosya Ekleri Untitled.jpg 94,2 KB · Görüntüleme: 207
oyun oynamayacağım daha çok vegas pro yada 3dmax gibi programlar açacağım Son hali budur rami ve ekran kartını yükselttim işlemciden düşmek mantıklı bir seçimmi ?