AMD FX X8 9590 mı Core i5 4690 mı ?

Fx 9590 almak saçmalık olur. İntel tarafından şaşma. Bu arada Tabi ki msi modelini'de tercih edebilirsin. Arkadaş sadece 3 fanlı olduğu ve 1 derece daha serin olduğu için Önermiş. ( Bu arada msi fanları yapısı gereği hep % 40 seviyesinden yukarı çıkmıyor. Yani msi fanlarını gigabyte hızında çevirse daha serin olur.) Tabi birde şu var. Z serisi anakart almak sana daha fazla fayda sağlar. İşlemci k serisi olmayınca anakartı z serisi almanın'da sana yararı olur. Ben bu anakartı öneriyorum. Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar Birde yazım kurallarına uymanız sizin yararınıza olur.

9590 hem çok enerji tüketir hem render yapmayacaksan pek bir özelliği yoktur. Ben de yeni toplayacağım sistemde 4690k almayı düşünüyorum yanına da güzel bir soğutma alırsanız overclock potensiyeli de var. Zaten hiçbir zaman amd işlemcileri sevememişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…