Amd FX Yosemite 10.10.1 kurulum hatası

hakan.turgut

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bugün hackintos Yosemite 10.10.1 indirdim. Transmac ile boot ettikten sonra kuruluma gectim daha doğrusu geçemedim. /amd -v /amd1 -v vb gbi komutlari demedim hepsi de aynı hatayı verdi. Hata ekte.

Malesef bunlardan hiçbiri olmadı hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • AMD fx 8300 işlemci
  • corsair vengeance 8 gb ram
  • 120 gb ssd disk ocz

\amdfx -v npci=0x3000 GraphicsEnabler=No dart=0 şu anda bunu da denedim hocam. Yeniden başlatıyor, aynı boot erkranına geliyor.

/amd64 -v cpus=1 npci=0x2000 şu komutla denedim hocam orada takılmadı ama aygıtları falan yükleyen bir ekran geldi orda bir 10 dk bekledim sürekli Still waiting for root devicez yazıp durdu 7-8 defa.

Örnek vermek gerekirse İAtkos ve Niresh distroları en popüler olanlar, bunlar PC için kurulum imajı hazırlayan gruplardır(kişilerdir) diyebilirim. İAtkos Intel sever Niresh Intel+AMD.
Evet doğru indirmişsiniz. Bu distroda AMD yamaları, sürücüleri ve ek komutları mevcut AMD sistemlere kurlumu daha kolaydır yeter ki sistemine uygun olan başlangıç komutunu bul. Bunu deneme yanılma yoluyla yapabilirsin.
Farklı kombinasyonlu kodlar olabilir.
Kodların sıralamasını değiştirmek de bazen işe yarıyor. Bol şans...

Bilgilendirme için saolun teşekkürler. Peki bunu kurduktan sonra capitan vb. gibi güncelleme olabiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…