AMD FX4100 Sistem Yükseltme

Okan777

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Sistemimi yükseltmek istiyorum, son zamanlarda takip edemedim teknolojiyi yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim
Anakart: M5A78l-M LX3
RAM: 4GB Gskıll
Ekran Kartı: Msi R7 250
İşlemci : AMD FX 4100 Quad core processor 3.6 GHz
PSU: 600W

Bütçem 1.500 civarı. Bunun içine bir de kasa eklemeyi düşünüyorum. Değişecekler az çok belli zaten ekran kartı ve RAM'i yükseltmek istiyorum. Anakartım, işlemcim eski biraz bundan sonra da yükseltmeyi de düşünmüyorum. Darboğaz vs. yapmayacak şekilde en son şekil ne olur ne önerirsiniz?
(720P çözünürlükte oynayacağım çok fazla grafik takıntım yok, oyunu kasmadan oynarsam yeterli benim için.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sizin yerinizde olsam 8 çekirdekli 2.ci el bir fx işlemci alırdım overclock yapardım çıkabildiği kadar. 300-400 civari bir 8 çekirdekli fx aldıktan sonra kalan parayı ekran kartına verirdim misal rx 580 4 gb yada rx 570 gibi en ucuz fiyata en yüksek performans alırdınız. Bu arada ram düşük kalmış onada ilerleyen zamanlarda bakın artık :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı